Autohuolto T.Pispala Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Verkkolaskutusosoite

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Olemme ottaneet käyttöön uuden ohjelmiston, tämän vuoksi verkkolaskuosoitteemme muuttuvat 1.10.2019.

Vanha verkkolaskuosoite toimii 30.9.2019 saakka, jolloin se sulkeutuu. Uusi osoite aukeaa 1.10.2019. Huomioithan, että muutospäivän jälkeen vanhaan osoitteeseen lähetetyt laskut jäävät käsittelemättä.

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

Operaattori
OpusCapita Solutions Oy (E204503)

Verkkolaskuosoite
003707444261

OVT-tunnus
003707444261

 

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

Autohuolto T.Pispala Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 16820
00062 LASKUTUS

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Paperiset laskut voi toimittaa myös sähköpostitse skannattavaksi:
AutohuoltoTPispalaOy.FI.P.130761-0@docinbound.com


Autohuolto T.Pispala Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!