Tietoa meistä

Olemme palveleva autokorjaamo ja varaosaliike. Meiltä saat ajoneuvollesi huolto- ja korjaustoimenpiteet saman katon alta.

Autohuolto T.Pispala – Bosch Car Service korjaamo

Olemme aina valmiina auttamaan sinua. Tarjoamme laajan valikoiman autohuollon palveluita. Jos et tavoita meitä aukioloaikojemme puitteissa niin ota meihin yhteyttä tai varaa aika lomake sivuillamme. Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa, mikä tarkoittaa, että työskentelemme korkeimpien laatu- ja ammattistandardien mukaisesti.

Pekontie 1
01900 – Nurmijärvi
Olemme avoinna
maanantai – perjantai 8 – 17

Autohuolto kaikille merkeille ja vuosimalleille Nurmijärveltä

Meillä kaikki automerkit huolletaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Autosi huolto- ja korjaustoimenpiteet suoritetaan alan parhaiden käytäntöjen mukaan. Kattavan palveluvalikoimamme ansiosta tarjoamme juuri sitä, mitä ajoneuvosi tarvitsee.

Erinomainen laatu

Henkilökohtaista palvelua

Reilu ja kohtuullinen

Korkealaatuista korjaamopalvelua

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!

Henkilökuntamme

Tommi Pispala

Yrittäjä
050 384 4459

Santeri Jordan

Töiden vastaanotto ja varaosat
050 464 4040

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.